enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5697
EURO
34,9628
ALTIN
2.425,41
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da Koronaya karşı bariyerli önlem

ŞANLIURFA’DA KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA PASAJLAR BÖLGESİNDE YOĞUNLUĞUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR BARİYERLERLE KAPATILDI.

Şanlıurfa’da Koronaya karşı bariyerli önlem
08.01.2021 15:33
0
A+
A-

Şanlıurfa’da korona virüs önlemleri kapsamında pasajlar bölgesinde yoğunluğun önüne geçmek için giriş ve çıkışlar bariyerlerle kapatıldı. Polis kontrolünde geçişlerin yapıldığı bölgede, sık sık esnaf ve vatandaşlara temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılar yapılıyor.

Korona virüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi korumak için Şanlıurfa’da çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, kentte yoğunluğun oluştuğu bölgelere önlem için yeni karar aldı. Kararla Eyyübiye içesine bağlı Yusufpaşa Mahallesi’nde yer alan pasajlar bölgesine giden 886. Sokak bariyerlerle kapatıldı. Polis kontrolünde geçişlerin yapıldığı bölgede, sık sık esnaf ve vatandaşlara temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyulması yönünde uyarılar yapılıyor.
Bölgede önlemlerin alınmasıyla yoğunluğun önüne geçildiğini aktaran esnaf ve vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti.

Konu ile ilgili İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yapılan açılamada, ilgili sokakta özellikle ikinci el telefon satışından kaynaklı oluşan yığılmaları önlemek ve sosyal izolasyonu sağlamak amacıyla bu alanda aynı anda bulunacak kişi sayısının en fazla 75 olmasına karar verildiği belirtildi. Kararda, kurallara uyulmaması halinde ekiplerin cezai işlem başlatacağı da bildirildi.

HABERLER  CHP heyeti, Şanlıurfa'da çiftçilerin sorunlarını dinledi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.