enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Vali Erin, Gazetecileri ve İdarecileri Tebrik Etti

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, her iki meslek mensuplarını tebrik etti.

Vali Erin, Gazetecileri ve İdarecileri Tebrik Etti
09.01.2021 16:03
0
A+
A-
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, her iki meslek mensuplarını tebrik etti.

Gazetecilik mesleğine önemli haklar getiren basın kanunun kabul edildiği 10 Ocak 1961 tarihine atfen kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eden Vali Erin, gazetecilik mesleğinin büyük bir sabır, özveri ve fedakârlık gerektiren, hayatın her alanında ihtiyaç duyulan, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının temininde önemli işlevi olan bir meslek olduğunu belirtti.

İdare ile halk arasındaki en güçlü bağın da basın sayesinde kurulduğunu ifade eden Vali Erin, “İletişim olanaklarının hızla arttığı ve mecrasının genişlediği günümüzde, kamuoyunun doğru, eksiksiz ve tarafsız bilgilendirilmesinin önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Sosyal medya ağlarının genişlemesi, bilgi kirliliğini beraberinde getirirken, bu mecrada en güvenilir ve doğru bilgi de ancak bu işi meslek olarak yapan gazeteciler aracılığıyla sağlanabilmektedir. Bu durum, gazetecilik mesleğini daha önemli hale getirmiştir.

Kamuoyunun bilgilendirilmesinin yanında şehrimizin kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda gelişiminde de önemli katkılar sağlayan gazetecilik mesleği, yine 10 Ocak İdareciler Günü münasebeti ile andığımız Mülki İdare Amirleri ile de sürekli bir mesai içerisinde bulunmaktadırlar.

Son bir yıldır koronavirüs salgını ile mücadelede her iki meslek mensuplarının büyük fedakârlık ve çabası elbette takdire şayandır.

Bu vesile ile binlerce yıllık devlet geleneğimizin temsilcileri olan mülki idare amirlerimizin ve tüm basın çalışanlarının bu önemli gününü tebrik ediyor, salgın nedeniyle bir araya gelemediğimiz bugünlerin sona ermesini dileyerek en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

HABERLER  Şanlıurfa’da sıcağın altında PTT çilesi! (-EK)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.