enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5465
EURO
34,9405
ALTIN
2.443,63
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Akçakale Belediyesi’nde Şok Yolsuzluk

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya sordu; “Yakınların 22 ayda nasıl yoksulluktan lüks hayata geçti.”

Akçakale Belediyesi’nde Şok Yolsuzluk
22.01.2021 11:47
0
A+
A-
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya sordu; “Yakınların 22 ayda nasıl yoksulluktan lüks hayata geçti.”

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Akçakale Belediye Başkanına sorular sordu. Tanal, özellikle Yalçınkaya’nın akrabalarının maddi yokluk içindeyken nasıl 22 ayda lüks hayat yaşayacak duruma geldiğinin dibini kazmaya çalıştı.
İşte Vekil Tanal’ın Yalçınkaya’ya mesajları

Yalçınkaya, Tanal’a Hakaret Etti

Katıldığı programda baştan sona suçluluk psikolojisiyle hareket eden, gerçeğe aykırı ifadeler kullanan Şanlıurfa #Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Karılar gibi dedikodu yakışmaz” sözleriyle kadınlara hakaret etti. Öncelik kadınlardan özür dile Yalçınkaya! Bitmedi!
Yalçınkaya’nın Yaptım Dediği Hizmetler

Gelelim Yalçınkaya’nın “yaptım” dediği hizmetlere: Yol: Karayolları yaptı. Park-Düğün salonu: Büyükşehir yaptı. TOKİ konutları: TOKİ yaptı. Su: ŞUSKi Doğalgaz: Cumhurbaşkanı, Ceylanpınar’la birlikte yapılması talimatı verdi. Ceylanpınar yolu: Eski dönemde karayolları yaptı.

Belediyenin Borcu Ne Kadar?

“Borçlu olarak aldık” dediğin belediyenin ne kadar borcunu ödedin Mehmet Yalçınkaya? Belediye bütçesiyle nerelere ne tür harcamalar yaptın? Belediyeyi ne kadar borç ile devraldınız, belediyenin şu anki mevcut borcu ne kadardır?

Yakınların Yokluk İçindeydi 22 Ayda Lüks Hayat Yaşadılar

Allah korkusundan, Sırat Köprüsü’nden bahseden Yalçınkaya, Akçakale Belediyesi’nin 22 aylık bütçe geliri ve giderlerini kalem kalem açıklayabilir misin? Yakınların maddi yokluk içindeyken 22 ayda nasıl konforlu, zengin bir hayat yaşamaya, lüks model arabalara binmeye başladı?
Yakınlarının Kullandığı Araba Başkası Adına Tescilli

Yakınlarının kullandığı Passat, neden başka bir şahsın adına tescillendi? Bu şahıs, belediyenin iştirak şirketinde nasıl işe girdi?

#Erdoğan’ın önderliğinde siyaset yaptığını dile getiriyorsun. İyi güzel! Peki yeni kurulan partilerden biriyle herhangi bir temasın oldu mu?

HABERLER  DEM Parti’nin Karaköprü adayları belli oldu! İşte o isimler
Yalçınkaya İddialara Cevap Verecek Mi?

Tanal’ın sosyal medyada yayınladığı bu açıklama ve sorulara birçok kullanıcıdan cevap geldi. Kullanıcıların kimi Yalçınkaya’ya yöneltilen soruların cevaplarını beklerken, kimileri de Yalçınkaya’ya destek vererek Vekil Tanal’a karşı tepki gösterdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.