enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5359
EURO
34,8817
ALTIN
2.429,89
BIST
9.767,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Büyükşehirden 13 ilçeye eşit hizmet

BÜYÜKŞEHİRDEN 13 İLÇEYE EŞİT HİZMET

Büyükşehirden 13 ilçeye eşit hizmet
24.01.2021 16:49
0
A+
A-

Şanlıurfa merkezi ve kırsal ilçelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçeye eşit hizmet anlayışıyla alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kırsal mahalleleri birbirine bağlayan grup yollarında stabilize, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmaları yapan ekipler, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün verdiği talimatlar doğrultusunda ilçelere eşit hizmet ulaştırmak için vardiyalı olarak çalışıyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren Büyükşehir ekipleri, Bozova ilçesi Karacaören Eskin Mahallesi güzergahında stabilize yol yapımına devam ederken Akçakale ilçesi Mavitaş ve Çukurca güzergahında yol bakım onarım çalışmasını sürdürüyor.

Büyükşehir ekipleri ayrıca, Karaköprü ilçesi Göbekli, Bozköy, Özgedik, Geçitköy, Akıncı, İrice güzergahında yol bakım, onarım çalışması başlattı.

Suruç ilçesi Yoğurtçu, Saygın, Hacılar Mahalleleri güzergahında deforme olmuş asfalt söküm, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden ekipler, Birecik ilçesi Güzelyurt güzergahında yağmurdan zarar gören yolda bakım ve şev açma çalışmalarını ise tamamladı.

Siverek ilçesi Aşağı İkizce Göktepe Mahallesi güzergahında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan büz boru üretim tesisinde üretilen boruların uygulama çalışmaları devam ediyor.

Her ilçeye eşit hizmet anlayışıyla Şanlıurfa’nın dört bir yanındaki vatandaşların rahat bir yaşam sürmesi için çalışmalarını yürüten ekipler, Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Eyyübiye, Halfeti, Haliliye, Harran, Hilvan, Karaköprü, Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde stabilize, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

HABERLER  Büyükşehir zafer haftasını sporla kutluyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.