enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,1016
ALTIN
2.279,32
BIST
8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Şanlıurfa’da Mezar almak için biriktirdiği 30 bin lira değerindeki altınını çaldılar

ŞANLIURFA’NIN SİVEREK İLÇESİNDE 4 KADIN HIRSIZ, GİRDİKLERİ EVDEN YAŞLI ADAMIN MEZARLIK YERİ ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİĞİ 30 BİN LİRA DEĞERİNDEKİ ALTININI ÇALDILAR.

Şanlıurfa’da Mezar almak için biriktirdiği 30 bin lira değerindeki altınını çaldılar
25.01.2021 08:59
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 4 kadın hırsız, girdikleri evden yaşlı adamın mezarlık yeri almak için biriktirdiği 30 bin lira değerindeki altınını çaldılar.

Kadın hırsızların kaçtığı anlar güvenlik kameralarına yakalandı.
Olay ilçenin Hasan çelebi mahallesinde meydana geldi. Apartmanın üçüncü katında ikamet eden 71 yaşındaki Mehmet Küçükkılıç’ın evine kimsenin olmadığı sırada binaya yüzlerini kapatarak giren 4 kadın, evde bulunan 30 bin TL değerindeki altınları alarak kayıplara karıştı.

Binaya giriş ve çıkışları güvenlik kamerasına yansıyan ve polis tarafından eşkâlleri tespit edilen kadın hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Evde kimsenin olmadığı sırada hırsızlık yaptılar
Babasının evde olmadığı sırada bayanların eve girerek altınları çaldıklarını ifade eden Sinan Küçükkılıç, "Babamla birlikte aynı evde kalıyoruz. Hırsızlığın yaşanacağı gün sabah ailece mezarlık ziyaretine gitmek için evden çıktık, bir süre sonra babam da bizden sonra evden çıkarak fırına ekmek almaya gitmiş. O sırada binaya yüzlerini kapatarak giren 4 bayan binadaki tüm kapıları kontrol ederek bizim kapıya kadar gelmiş, eve giren bayan hırsızlar evdeki dolapları karıştırarak babamın emekli maaşıyla biriktirdiği 30 bin TL değerindeki 10 ziynet altını alarak evden çıkmışlar.

Babam da eve geldiğinde beni arayıp hırsızlık olduğunu söyledi. Eve gelip kontrol ettiğimde hırsızlığın yapıldığını fark ederek polisi aradım, polis ekipleri evde incelemeler yapıp parmak izlerini alıp güvenlik kameralarından bayanların eşkâlini tespit etmek için çalışma başlattı, bizde aile olarak bayanlardan şikâyetçi olduk’’ dedi.

Mezarlık yeri almak için biriktirdiği tüm birikimim çalındı
Yaklaşık 7 yıldır maaşından biriktirip altına çevirdiği birikimini kaybeden 71 yaşındaki BAĞ-KUR Emeklisi Mehmet Küçükkılıç ise ‘’Çocuklarım torunlarımla birlikte mezarlığa gitmişti bende evden çıkarak bir sokak aşağıda bulunan fırına ekmek almak için çıktım, geri döndüğümde evin kapısı aralıklı bir şekilde açıktı, eve girdiğimde kimseyi bulamadım, odamın içinde bulunan dolapların dağıtıldığını gördüm, dolabın içerisinde BAĞ-KUR maaşımla aileme mezarlık yeri almak için biriktirdiğim altınların çalındığını fark ettim.

HABERLER  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Telabyad’daki çalışmaları inceledi

Çocukları arayıp durumu anlatınca eve geldiler, polisi aradık polis eve geldi, altınlarımın bulunması için polislerden rica ettim, biz devletimize güveniyoruz, insanların hakkını çalan hırsızlar inşallah kısa sürede bulunur’’ diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.