enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da Sinema ve Basın Müzesinde sona doğru

SİNEMA VE BASIN MÜZESİNDE SONA DOĞRU

Şanlıurfa’da Sinema ve Basın Müzesinde sona doğru
01.02.2021 12:22
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye kazandırılacak olan Sinema ve Basın Müzesindeki çalışmaları inceledi. Baydilli, müzedeki çalışmalarda sona gelindiğinin ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağının da müjdesini verdi

Karaköprü Belediyesinin bir ilk olarak Şanlıurfa’ya kazandıracağı Sinema ve Basın Müzesindeki çalışmalarda sona gelindi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, müzeyi ziyaret ederek çalışmaları incelerken, müze ve sergilenecek eserlerle ilgili bilgi aldı.

Sinema ve Basın Müzesindeki çalışmaları incelemesi sırasında açıklama yapan Baydilli, müzenin kısa süre sonra tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini verdi.
Karaköprü’yü bir müze şehri yapma hayallerini gerçekleştirmek adına oyun ve oyuncak müzesinden başlayarak ilçeye müzeler kurmaya başladıklarını ifade eden Baydilli, "Oyun ve oyuncak müzemizi hizmete açtık, şimdi de kısa bir süre sonra Sinema ve Basın Müzesi yapacağımız açılışla hizmete girecek.

Burada Şanlıurfa’da çekilmiş filmler, burada çekilen filmlerdeki oyuncular ve Şanlıurfalı oyuncular ile emektar basın mensuplarının bizlere bağışladığı malzemeler, eski gazete ve mecmualar sergilenecek. Çalışmalarda artık sona gelindiğini görüyoruz. İnşallah kısa bir süre sonra tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Baydilli tasavvuf müzesi projeleri için de gerekli malzemelerin tamamlandığını ve yer tespitinin ardından o müzenin kurulması için çalışmaları başlatacaklarını sözlerine ekledi.

HABERLER  Şanlıurfa'da esnaf tarihi handaki çirkin görüntünün son bulmasını istiyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.