enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Karaköprü’de yol ağı genişliyor

KARAKÖPRÜ’DE YOL AĞI GENİŞLİYOR

Karaköprü’de yol ağı genişliyor
10.02.2021 14:13
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi her geçen yıl büyüyen ve gelişen ilçenin her yerinde yeni yollar açarak yol ağını genişletiyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Başkan Metin Baydilli’nin talimatıyla yeni yapıların oluştuğu mahallelerde yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni yapılaşmanın fazla olduğu ve sürekli yeni yollara ihtiyaç duyulan Seyrantepe, Batıkent ve Güllübağ yeni yollar açılırken, vatandaşların araçlarıyla rahatlıkla seyahat etmeleri için deforme olmuş yerlerde onarım çalışmaları ve asfalt yollarda yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Baydilli ilçenin yol ağını her geçen gün genişlettiklerine dikkat çekerek, "İlçemiz 2021 itibariyle 237 bin nüfusu devirmiş durumdadır. Biz de bu nüfus artışına ve yapılaşmaya ayak uydurmak için sıkı bir çalışma içerisindeyiz.

Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi için, ilçemizi modern ve geniş yollarıyla daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz ve çalışacağız" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dâhilinde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürecek.

HABERLER  Sağlık Bakanı Koca, Şanlıurfa'ya Geliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.