enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5575
EURO
34,8784
ALTIN
2.436,85
BIST
9.708,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da Evlenen çiftlere ömürlük hediye

EVLENEN ÇİFTLERE ÖMÜRLÜK HEDİYE

Şanlıurfa’da Evlenen çiftlere ömürlük hediye
14.02.2021 09:04
0
A+
A-
Şanlıurfa’da yeni evlenen çiftler için Yaşayan Evlilik Ormanında zeytin fidanlarını toprakla buluşturularak, hem çiftlere ömürlük hediye veriliyor hem de yeşil alan miktarı arttırılıyor.

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçe belediyesine bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, “Yeşilin ve doğanın kalbi Haliliye” sloganıyla Haliliye’nin yeşil alan miktarını ve ağaç sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor.

Harran Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında da, yer temini yapılan alanda Yaşayan Evlilik Ormanı projesini hayata geçiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Haliliye Belediyesi Evlendirme Memurluğunda nikah akdini gerçekleştiren çiftler için zeytin fidanlarını toprakla buluşturuyor.

Çiftlerin isimlerinin yazıldığı totemleri de toprağa gömen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, daha sonra fidanların can suyunu veriyor.

Öte yandan Haliliye Belediyesi Evlendirme Memurluğuna müracaatta bulunan çiftler, talepleri halinde fidanlarını kendileri de toprakla buluşturabilecek.

HABERLER  Halfeti ilçesine doğalgaz geliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.