enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4567
EURO
34,7928
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Viranşehir’de kitap dağıtımı

VİRANŞEHİR’DE KİTAP DAĞITIMI

Viranşehir’de kitap dağıtımı
15.02.2021 09:28
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Viranşehir Belediyesi, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınını anlatmak ve çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 25 bin adet hikaye kitabı bastırdı.

İlkokul öğrencilerine yönelik bastırılan “Başkan Amca ile Küçük Kahramanlar İş Başında” isimli kitabın ilçe genelindeki çocuklara dağıtımına başladı. Kitap dağıtımına katılan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ülkenin geleceği olan çocuklara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Viranşehir’de çocuklara yönelik Kovid-19 konulu 25 bin kitap dağıtıldı
Ekinci, “Ekibimizle yaptığımız toplantılarda bu süreçte çocukları hem eğitecek hem de okuma alışkanlığı sağlayacak hikayesi Viranşehir’de geçen, karakterler arasında benimadımın ve çizgilerimin de geçtiği bir kitap hazırlattık.

Çocuklar virüsten nasıl korunur, neler yapması gerek bunları kendi yazım dilleri ile yavrularımıza anlattık. Kitabı ilçemizdeki tüm çocuklara şu an ulaştırıyoruz.

Bu kitap sayesinde çocuklarımız salgından nasıl korunur, hastalığı bulaştırma konusunda nasıl daha dikkatli olunur bunu öğrenmiş olacaklar. Geri dönüşler çok güzel. Hem Viranşehir için hem de insanlık için değerli bir projeyi uygulamaya koyduk.

Viranşehir her çalışmasında kalitesini ve farkını ortaya koymaya devam edecek. Bu vesile ile vatandaşlarımdan temizlik, maske, mesafe kuralına uymalarını bu konuda hassas davranmaya devam etmelerini rica ediyorum. En kısa zamanda hepimizin gayretiyle bu virüsü yenip yeniden sosyal hayatımıza geri döneceğimize inanıyorum.”
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kitap dağıtımının ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERLER  Birecik'te köprüde kaza:2 yaralı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.