enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3387
EURO
35,1254
ALTIN
2.236,43
BIST
8.742,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Şanlıurfa’da Park halindeki otomobile çarpıp kaçtı

ŞANLIURFA’DA PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI

Şanlıurfa’da Park halindeki otomobile çarpıp kaçtı
22.02.2021 12:29
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde park halindeki araca çarpıp kaçan otomobil sürücüsü güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Pazar sabahı Karaköprü ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Oturduğu binanın yan tarafına 55 ADY 315 plakalı otomobilini park eden Ziraat Mühendisi Mehmet Tekçe, evine gitti.

Yaklaşık bir saat sonra otomobilinin yanına dönen Tekçe, aracının hasarlı olduğunu fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Tekçe, 280 bin lira değerindeki aracına kimliği belirsiz bir sürücünün, otomobili ile çarpıp kaçtığını belirledi.

Polise haber veren Tekçe, olay yeri incelemesi sonrası güvenlik kayıtları ile birlikte savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Yaklaşık 40 bin lira tutarında bir zararının olduğunu belirten Tekçe, kaçan sürücünün bulunmasını istedi.

“Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum”

Mağdur Mehmet Tekçe, kimseyle bir husumetinin olmadığını belirterek, “Şimdi sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bir günde bu kadar geniş bir çevre yolunda böyle bir kazanın kasıtlı bir şekilde yapıldığını düşünüyoruz.

Yol tam 3 şeritlidir. Bomboş yolda bankette park halindeki aracıma gelip çarpıyor. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi bizi üzdü. Polis ekipleri geldi, tutanak tuttular.

Biz de savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduk. Temennimiz, aracıma yaklaşık 30-40 bin lira hasar veren sürücünün yakalanasıdır. Emniyet ekiplerimizden bu konuda yardım istiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Otomobiliyle ırmağa yuvarlanan uzman onbaşı hayatını kaybetti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.