enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
ALTIN
2.324,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Şutso’dan üyelere bir hizmet daha

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile Vakıf Katılım Bankası’nı temsilen Şanlıurfa Şube Müdürü Veysel Güneş arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Şutso’dan üyelere bir hizmet daha
22.02.2021 15:35
0
A+
A-
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek ile Vakıf Katılım Bankası’nı temsilen Şanlıurfa Şube Müdürü Veysel Güneş arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol çerçevesinde, oda üyelerine bankacılık işlemlerinde ve finansmana erişimde çeşitli avantajlar sağlanacak. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yaşanan pandemi süreci nedeniyle zor günler geçiren üyelerimize, destek olmaya devam ediyoruz.

Bu kapsamda, Odamız ve Vakıf Katılım Şanlıurfa Şubesi arasında imzalanan protokolle, Oda üyeleri, ihtiyaç duydukları finansmana kolayca ulaşabilecek. Ayrıca, teminat mektupları, indirimli kiralık kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajlı üye iş yeri (POS) oranları, sigorta poliçelerinde uygun prim bedelleri ve dış ticaret işlemlerinde avantajlı kar ve komisyon oranlarından faydalanabilecek.” dedi.

Vakıf Katılım Bankası Şanlıurfa Şube Müdürü Veysel Güneş ise “Pandemi döneminin yaşattığı ekonomik problemleri aşmak, Şanlıurfa’daki KOBİ’lerin varlıklarının devamını sağlamak adına üreten ve hizmet veren KOBİ’lerimizin yanında olduk.

 Bu minvalde, daha çok KOBİ’ye ulaşmak için Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İ.Halil Peltek ile işbirliği protokolü imzaladık. Protokol kapsamında, Oda üyeleri, Vakıf Katılım Bankası’nın ürün ve hizmetlerinden özel koşullarla faydalanabilecek, ihtiyaç duydukları finansmana daha kolay ulaşabilecek. Hayırlı olsun. “ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERLER  Memur Ve Emeklinin Gözü Zamda
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.