enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Aksoy’dan girişimcilere destek

AKSOY’DAN GİRİŞİMCİYE BÜYÜK DESTEK

Aksoy’dan girişimcilere destek
23.02.2021 16:01
0
A+
A-

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçe merkezi ve kırsalda istihdamı arttırmak ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla girişimcilere destek vermeye devam ediyor.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçe merkezi ve kırsalda istihdamı arttırmaya yönelik desteklerini sürdürüyor. Ekonomiye katkı sağlamak amacıyla girişimcilere destek veren Aksoy, Bozova ilçe merkezinde açılışını yaptığı Sabiha Tekstil Atölyesi önünde bir açıklamada bulundu.

Aksoy, “İlçemizde işsizliği önleme adına tüm yatırımcı ve girişimcilerimizi ilçemize bekliyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz tekstil atölyemizde istihdam edilecek olan kardeşlerimiz hem ilçe ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacaklardır.

Atölyenin açılmasında bulunan girişimci kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Belediye ve şahsım olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Daha önce de girişimde bulunan Toker tekstil ile birlikte ikinci bir tekstil açan Mehmet Toker ve ekibine de ayrıca başarılar diliyorum” dedi.

Atölye sahibi Mehmet Toker ise “Atölyemizin açılışına katılan belediye başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımız ilk atölyeyi açmamda desteklerini esirgemeyip bize yer tahsisinde bulundu ve şimdi ikinci atölyemizi açıyoruz.

Yaklaşık 90 kişiye istihdam sağlıyoruz ve inşallah bu sayımızı daha da büyüteceğiz. Desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Haliliye’de sıcak yemek hizmeti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.