enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5683
EURO
34,9289
ALTIN
2.425,54
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Az Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
34°C
Pazar Çok Bulutlu
32°C

Viranşehir ışıl ışıl oldu

VİRANŞEHİR IŞIKLANDIRMA SİSTEMİ İLE IŞIL IŞIL

Viranşehir ışıl ışıl oldu
26.02.2021 10:02
0
A+
A-

Viranşehir Belediyesi karayollarında motifli ışıklandırma çalışması gerçekleştirdi.

Uluslararası İpekyolu, Diyarbakır yolu, hastane yolu ve belediye yolunda yapılan çalışma ile yollar ışıl ışıl oldu. İlçenin estetiğine önem veren belediye, yol refüjlerinde bulunan direklere Ayyıldız motifli ışıklandırma yaptı. Yapılan estetik çalışma ile karayollarının çehresi değişti.

Yapılan çalışmanın hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Salih Ekinci, kent estetiğinin yerleşim yerlerine katma değer sunduğunu söyledi. Altyapı, üst yapı, sosyal kültürel belediyecilik ve imar alanında büyük yatırımlar yaptıklarını dile getiren Ekinci, estetik olmadan birçok çalışmanın ön plana çıkamayacağını aktardı.

Sanat ve sportif alanlarında da ilçeye ivme kazandırdıklarını kaydeden Ekinci, "İlçemiz konum itibari ile çok stratejik olan İpek Yolu üzerinde bulunuyor. Yeşillendirme ve temizlik çalışmalarına önem veriyoruz.

Başta İpek Yolu olmak üzere merkezi geçiş yollarına estetik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ışıklı led çalışması ilçemize değer kattı” ifadelerini kullandı.

HABERLER  1 milyon 366 bin tarım arazisi bankalarda rehin
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.