enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3697
EURO
35,0071
ALTIN
2.325,73
BIST
9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Balıklıgöl kısıtlamada yeni evlenen çiftlerin gözdesi oldu

ŞANLIURFA’DA KISITLAMA SESSİZLİĞİ

Balıklıgöl kısıtlamada yeni evlenen çiftlerin gözdesi oldu
28.02.2021 10:25
0
A+
A-

Şanlıurfa’da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kentin cadde ve sokakları ile tarihi Balıklıgöl sessizliğe bürünürken, yeni evlenen çiftler sessiz kalan mekanlarda düğün fotoğrafı çektirdi.

Korona virüs nedeniyle hafta sonu Şanlıurfa’da uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında cadde ve sokaklar her zaman olduğu gibi bu hafta da boş kaldı. Kent genelinde izin belgesi olan vatandaşlar dışında kimse dışarı çıkmadı.

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların her yıl yoğun olarak ziyaret ettiği Balıklıgöl ise yeni evlenen çiftlere kaldı. Yeni evlenen çiftler kimsenin olmadığı Balıklıgöl’de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kan bağışı öncesi balıklara yem

Kan bağışı için evden çıkan Abdullah Çakıcı ise balıklara yem verdi. Yasaktan muaf olduğunu söyleyen Çakıcı, ”Ben bugün kan bağışlamak için buraya gelip kan bağışladım. Bu yüzden yasaktan muaf tutuldum.

Kan bağışladığım merkez buraya yakın olduğundan dolayı Balıklıgöl’ü ziyaret etmek istedim. Burada dua ettikten sonra balıklara yem verdim. İlk defa Balıklıgöl’ü bu kadar sessiz gördüm. Güneşli havayı da fırsat bilerek bugünü böyle geçirmek istedim” diye konuştu.

HABERLER  Urfa'da bebek poşete sarılı halde bulundu!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.