enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5441
EURO
34,8823
ALTIN
2.434,25
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Akçakale’de bir mahallede daha yollar yenileniyor

AKÇAKALE’DE BİR MAHALLEDE DAHA YOLLAR YENİLENİYOR

Akçakale’de bir mahallede daha yollar yenileniyor
01.03.2021 12:07
0
A+
A-

Akçakale Belediyesi tarafından Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde yürütülen üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Sınırda yıldız bir ilçe olma gayreti ve azmimiz devam ediyor” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol yapım çalışmaları aralıksız gece gündüz demeden sürdürülüyor. Bu kapsamda Fatih Sultan Mehmet Mahallesine parke taşı döşendi. Sık sık sahaya inerek çalışmaları denetleyen Başkan Yalçınkaya da beraberinde Belediye Meclis Üyesi İsa Altuntaş ile beraber mahalleye gitti. Çalışmaları inceleyen Başkan Yalçınkaya yetkililerden bilgi aldı.

Burası kendisine layık bir şehir olacak
İnceleme sonrası yaptığı açıklamada çalışma yoğunluğunun artık köylerde devam edeceğini belirten Başkan Yalçınkaya, "Buradaki çalışmalarımız son sürat ediyor. Mahalledeki yolların, parkların, ana caddelerin yapılması için bütün gayretimizi ortaya koyduk. Daha önce dediğimiz gibi sınırda yıldız bir ilçe olma gayreti ve azmimiz devam ediyor. Bu noktada Büyükşehir Belediyesinin büyük desteğini görüyoruz. Bunlarla birlikte inşallah burası kendisine layık şehir olacak. İnsanlar burada yaşamaktan büyük keyif alacak.

Bu gayretle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Şehir merkezinin yüzde 95 yol problemi halledildi. Bundan sonra hedefimiz köylerin de bu hizmetten nasibini almaları. Şehirde büyük bir çalışma yaptık ve eserlerimizle bunu ortaya koyduk. T

oki ile, düğün salonlarıyla, spor salonları ve diğer hizmet alanları ile şehir mükemmel bir hale geldi. Yeter mi, Yetmez. İnşallah bu önümüzdeki sürede de kalan eksikliklerimizi tamamlayıp burayı mükemmel, müreffeh, modern bir şehir olma noktasında gayretlerimize devam edeceğiz.

Akçakale’ye ve mahalle sakinlerine çalışmaların hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa'da Online yarışmalarda dereceye girenler ödüllerine kavuştu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.