enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
32°C

Yalçınkaya’dan Kaymakam Bertan’a ziyaret

YALÇINKAYA’DAN KAYMAKAM BERTAN’A ZİYARET

Yalçınkaya’dan Kaymakam Bertan’a ziyaret
09.03.2021 15:11
0
A+
A-

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya girdiği sınavı kazanarak kaymakam olmaya layık görülen Akçakaleli İsa Bertan’ı ziyaret etti.

Kaymakam Bertan ile sohbet eden ve aile üyeleri ile de görüşen Başkan Yalçınkaya eğitime verdiği öneme dikkat çekerek “Benim hedefim eğitilmiş insan. Bunu bilerek dershaneyi hizmete koyduk. 150 öğrenci var şuanda. Bunların içerisinden çok doktor, avukat, kaymakam çıkaralım diye gayret ediyoruz.

Bizim gayretimizin dışında kaymakamımız çabalamış, Allah da yardım etmiş, kaymakam olmuş. Akçakale için iftihar vesilesi. Kendisi ile iftihar ediyoruz. Allah hayırlı etsin. Önünde uzun bir yol var. Bu uzun yolda inşallah kafasından, gönlünden geçen güzel hizmetler yapar. Kendisine başarı diliyoruz. Her şey gönlünce olsun inşallah” dedi.

Kaymakam Bertan da “Öncelikle Sayın Başkanımıza çok çok teşekkür ederiz, ilgi ve alakalarından, ziyaretinden dolayı. Başkanımızın dediği gibi biz zaferle değil seferle emrolunduk. Biz bir sefere girdik, inşallah bu seferin sonucunda da Rabbim bize zaferi nasip eder. Amacımız gönüllere girmek ve en önemlisi gönüllerde kalabilmek. İnşallah gönüllerde de kalabiliriz. Çok teşekkürler başkanım” şeklinde konuştu.

Yalçınkaya daha sonra mahalleden ayrıldı.

HABERLER  Haliliye’de projeler bir bir hayata geçiriliyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.