enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Öğrencilerden Yalçınkaya’ya teşekkür

ÖĞRENCİLERDEN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR

Öğrencilerden Yalçınkaya’ya teşekkür
13.03.2021 15:20
0
A+
A-

Akçakale’ye kazandırılan ve içerisinde aktivitelerin de bulunduğu kütüphane için öğrenciler Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

Akçakale Belediyesi’nin öğrencilerin hizmete sunduğu kütüphane kafe, pandemi sürecinde de tüm tedbirler alınarak kapılarını öğrencilere açmaya devam ediyor. “Önceliğimiz eğitim” diyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları Akçakale Gençlik Merkezi’nde kütüphane kafe öğrencilerin hizmetine açılmıştı.

Bir bölümü öğrencilerin ders çalışması için etüt merkezi ve eğitim salonu olarak kullanılan kütüphanede, bir bölüm de öğrencilerin stres atması için etkinlik alanı olarak dizayn edildi.

Korona virüs salgınının ilk çıktığı süreçte tedbirler kapsamında kapatılan kütüphanede, Şanlıurfa’nın kontrollü normalleşme sürecine girmesiyle giriş çıkış saatlerinde düzenlemeye gidildi.

Kütüphane sabah saat 09.00 akşam 17.00 saatleri arasında yeniden hizmete açıldı.
Yalçınkaya, “Bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle eğitim sistemimizde aksamalar meydana geldi.

Belediye başkanımız Mehmet Yalçınkaya sayesinde burada avantajlıyız. Aynı zamanda aktivitelere de burada katılabiliyoruz. Geri kaldığımız derslerimizi tekrar edebiliyoruz.

Eğitimimize verdiği desteklerden dolayı başkanımız Mehmet Yalçınkaya teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerden Halil Öz de etkinliklere katıldıklarını dile getirerek, “Kütüphanede derslerimizi çalışıyoruz. Derslerimizden geri kalmamız durumunda burada bize yardımcı olan hocalarımız var. Çeşitli etkinliklere de katılıyoruz.

Satranç oynuyoruz, kitap okuyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Yalçınkaya’ya bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa'da Nostaljik minibüs gençlerin ekmek kapısı oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.