enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Ayhan, Yalçınkaya İhaleci Oldu

Abdulhakim Ayhan, Akçakale Belediyesi tarafından satılan park ile ilgili açıklama yaparak, Belediye Başkanı Yalçınkaya’nın ihaleci olduğunu ima etti.

Ayhan, Yalçınkaya İhaleci Oldu
22.03.2021 19:54
0
A+
A-
Abdulhakim Ayhan, Akçakale Belediyesi tarafından satılan park ile ilgili açıklama yaparak, Belediye Başkanı Yalçınkaya’nın ihaleci olduğunu ima etti.

Akçakale Eski Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, şimdiki Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın Akçakale’de bulunan bir çocuk parkını sözde belediyenin önceki dönem borcunu kapatmak için sattığı açıklamasından sonra kendisine cevap hakkı doğduğu için bir açıklama yayınladı. Ayhan, mevcut Başkan Yalçınkaya için “Belediye Başkanı Yalçınkaya, ihaleci oldu” imasında bulundu.
Eski Başkan Abdulhakim Ayhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

KAMUOYUNU DUYURUDUR!!

Akçakale Belediyesi yeni gündeme düşen belediye borcundan ötürü icra ile satışa çıkarılan Atatürk Mahallesi 431/1 ada içerisinde bulunan 820 metrekarelik parkın, önceki dönemlerden kalan borçlar nedeniyle icra yoluyla satışı yapılmıştır açıklaması!! sözde kamuoyunu rahatlatma ve yaptıkları yanlışlıkları örtbas etme çabasına düştüğü herkes tarafından aşikardır.!!

Beton ve gıda firmalarının bir önceki dönemde yapılan hizmet binaları ve taziye evlerinin yapımı ve bakımları için kullanıldığını herkes bilmektedir!!Şunu belirtmek isterim ki;
“BAZI ŞAHISLARIN BELEDİYE ADINA SÖZ KONUSU FİRMALARDAN ALACAKLARININ YARISINI VERMELERİ DURUMUNDA ÖDEME YAPACAKLARINI”aksi takdirde ödeme yapamayacaklarını ama “ANLAŞTIKLARI FİRMALARA ÜCRETLERİNİN YARISINI ALARAK” ödeme yaptıklarını firma sahipleride kendileride iyi bilmektedir!!

Söz konusu bu iki firma ile görüşülüp hangi tutara anlaşıldığını herkes iyi biliyor.Ayrıca bu borçlar hizmet karşılığı 2 senelik Başkanlığınız süresinde 1 taziye evi veya Camii yaptınız mı ? Yarım kalan projeyi bile tamamlamayıp muhalefet tarafından eleştirildiniz partinizi zor duruma soktunuz. Ayrıca bu alacaklıların iş yapmadığını iddia edip müfettişler inceledi ve borcundan ödemeyecektiniz ne oldu da daha doğrusu ne menfaat sağlandı da bu satışı gerçekleştirdiniz ???

2 yıl boyunca aylık gelen ödenekten hakkedişleri çıkar ve menfaat sağlamadıkları için ödemeyerek Belediyeyi icraya düşürdükleri herkes tarafından bilinmektedir!!!

HABERLER  Şanlıurfa’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri başladı

Akçakale halkının aklı ile dalga geçmeyin göreve geldiğinizden beri icra,borç, açlık ve sefalet diyerek servetinize servet kattınız.


Güneşin balçıkla sıvanmayacağını burdan tüm Akçakale’li hemşerilerimi belirtmek isterim….Selam ve dua ile

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.