enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa’da Fiyat tarifesi görünmeyen iş yerleri ceza alacak

FİYAT TARİFESİ GÖRÜNMEYEN İŞ YERLERİ CEZA ALACAK

Şanlıurfa’da Fiyat tarifesi görünmeyen iş yerleri ceza alacak
26.03.2021 16:11
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı lokanta, restoran, kebapçı, ve kafe gibi iş yerlerinde fiyat tarifelerinin görülebilecek yerlerde asılı olması için çalışma başlattı. İş yerine fiyat tarifesi asmayan esnafa ise cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Şanlıurfa’da bazı kafe ve lokantalarda müşterilerden fazla ücret alındığı yönünde gelen şikayetler üzerine harekete geçen Zabıta Daire Başkanlığı, başta lokanta, restoran, kebapçı, kafe ve kıraathaneler olmak üzere yeme içme üzerine faaliyet gösteren iş yerlerinde fiyat tarifesi denetimi başlattı.

Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler yaptıkları denetimlerde esnafa kayıtlı oldukları oda başkanlığından fiyat tarifelerini alarak iş yerlerinde müşterilerin görebileceği yerlere asmaları ve masalarda bulundurmaları için süre verdi.

Verilen süre sonunda iş yerinde görülebilecek yere fiyat tarifesi asmayan ve masalarda bulundurmayan işletmeciler hakkında yasal işlem yapacak. Fiyat tarifeleriyle ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay’ın başkanlığında bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Atmaca, Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Lokantacı, Köfteci ve Tatlıcılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak ile Kahveciler ve Çaycılar Odası Başkanı Murat Tuzlu katıldı.

HABERLER  Ceylanpınar'da Zabıtadan ‘önce sağlık’ denetimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.