enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Yalçınkaya’yı Eleştirdi 42 Bin Lira Ceza Yedi

İyi Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Toygar’ın aile bireylerine ait eve Toygar’ın adı kullanılarak 42 bin lira ceza kesildi.

Yalçınkaya’yı Eleştirdi 42 Bin Lira Ceza Yedi
26.03.2021 18:55
0
A+
A-
İyi Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Toygar’ın aile bireylerine ait eve Toygar’ın adı kullanılarak 42 bin lira ceza kesildi.

Başkan Toygar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Ben geçenlerde halkın hakkını savunduğum için aile bireylerimin 8 ay önce yapmış olduğu ev ile ilgili benim adıma 42 bin ceza yazmışlar. Peki benim olmayan ev nasıl olur da ceza yazılır. Ben halkın hakkını size yedirmemişken kendi hakkımı asla yedirmem pazartesiden sonra değil siz ben sizi bırakmayacağım.” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Toygar, adına kesilen 42 bin TL’lik cezanın altında yatan sebebin ise Toygar’ın Akçakale Belediyesi’ndeki yolsuzlukları ortaya çıkardığı için kesildiğini iddia ediyor.

Ne Olmuştu?

İyi Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Toygar, Gaziantep tarafından Akçakale Belediyesine hibe edilen halıların Akçakale Belediyesi tarafında belediye gideri olarak fatura edildiğini iddia etmişti.

Başkan Toygar aynı zamanda Akçakale Belediyesi’nde çalışan işçilerin kendilerine başvurarak maaş alamadıklarını, sigortalarının ise yarım yamalak yatırıldığını dile getirip yardım istediklerini açıklamış. Toygar, işçilerden gelen bu şikayetlerin ardından Akçakale Belediyesi’ne dava açma hazırlığında olduğunu belirtmişti.

Tüm bunların ardından Akçakale Belediyesi tarafından İyi Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Toygar’a ait olmayıp aile bireylerine ait olan ev için Toygar’ın adına 42 bin Lira ceza fatura edildi.

HABERLER  Başkan Yalçınkaya Tarım Bakanı ile görüştü
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.