enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0621
ALTIN
2.278,19
BIST
8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Karaköprü’de Camilerde Ramazan hazırlığı başladı

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ RAMAZAN AYI ÖNCESİ HER YIL OLDUĞU GİBİ İLÇEDEKİ CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPARAK İBADETHANELERİ 11 AYIN SULTANI RAMAZAN’A HAZIR HALE GETİRİYOR.

Karaköprü’de Camilerde Ramazan hazırlığı başladı
02.04.2021 09:39
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi Ramazan ayı öncesi her yıl olduğu gibi ilçedeki camilerde temizlik çalışması yaparak ibadethaneleri 11 ayın sultanı Ramazan’a hazır hale getiriyor.

Karaköprü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’da vatandaşların ibadetlerini temiz bir ortamda yapabilmesi için ibadethane temizleme çalışması gerçekleştiriyor. Merkez ve kırsaldaki tüm camiler Ramazan ayı öncesi temizlenerek 11 ayın sultanına hazırlanıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ibadethane temizleme aracı ile ilçedeki camilerde halı yıkama çalışması yaparken, cami bahçesi, şadırvan ve tuvaletlerde yıkama ile dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle dezenfekte edilen camilerde vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadet etmeleri sağlanırken, imamlar ve cami görevlileri çalışmalardan dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile temizlik işleri ekiplerine teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerdeki camilerde yaptığı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da olumlu karşılanıyor.

HABERLER  Kızılırmak'ta çocukları boğulan 2 baba belediyede işe alındı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.