enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Öğrenciler güneşli havada okuma şenliğinde kitap okudu

ÖĞRENCİLER GÜNEŞLİ HAVADA OKUMA ŞENLİĞİNDE KİTAP OKUDU

Öğrenciler güneşli havada okuma şenliğinde kitap okudu
09.04.2021 12:15
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Beğdeş ilk ve ortaokulunda okuyan öğrenciler, güneşli havada kitap okudu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Beğdeş ilk ve ortaokul idaresi, öğrencilerde kitap okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla, ‘Okuma Şenliği’ etkinliği düzenledi.

Baharı ve güneşli havayı fırsata çeviren öğretmen ve öğrenciler, okul bahçesi dışında çimenler üzerinde oturarak yaklaşık 2 saat topluca kitap okudu. Okudukları kitaplar üzerinde değerlendirmelerde yapan öğrenciler, kitapla iç içe olmanın mutluluğunu yaşadı.

Yaptıkları etkinlik hakkında açıklamada bulunan Beğdeş ilk ve ortaokul Müdürü Mehmet Çiftel,” Okulumuzda sık sık öğrencilerimize kitap alışkanlığını kazandırmak amacıyla etkinlikler yapıyoruz.

Bu defada bahar ve güneşli havayı fırsata çevirmek istedik ve ‘Okuma Şenliği’ni düzenledik. Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte kırda piknik havasında okumamızı gerçekleştirdik. Güzel bir çalışma ve etkinlik olduğuna inanıyorum” dedi.

HABERLER  Tel Abyad'da bombalı saldırı girişimi son anda engellendi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.