enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlamaları

ŞANLIURFA VALİSİ ABDULLAH ERİN,

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlamaları
10.04.2021 15:07
0
A+
A-

Şanlıurfa’da il protokolü, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü dolaysıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Vali Erin mesajında, “11 Nisan 1920’deki kurtuluş ile sonuçlandıran Urfa halkı, bu kahramanlığının nişanesi olarak 1984 yılında şehrin adını “Şanlıurfa” olarak değiştirilmesiyle onurlandırılmış, 2016 yılında ise İstiklal Madalyası ile taçlandırmıştır. Sonsuza kadar hür ve bağımsız bir millet, çağdaş ve öncü bir devlet olmamızın teminatı olan birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ederek, içerisinde huzurla yaşadığımız bu mübarek vatan toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimin 11 Nisan Kurtuluş bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş Destanı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tüm hemşerilerimin kurtuluş bayramını tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “11 Nisan 1920 günü, Urfalıların birlik ve beraberliğinin düşmana karşı kazandığı istiklal madalyasını, tarihin boynuna astığı gündür” şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Kuş, “Şanlıurfa halkı, kendi topraklarında birlik ve beraberlik içinde destansı bir özgürlük mücadelesi sergileyip, öz topraklarını düşman işgalinden kurtarmıştır” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, 101 yıl önce Urfa’yı düşmanın elinden söküp alan ecdadın verdiği ilhamla şehre hizmet ettiklerini söyledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de, 11 Nisan Urfa’nın kurtuluş bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, vatan toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirtti.

HABERLER  Haliliye Belediyesinden 4 mahallede üst yapı çalışması
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.