enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

At yarışlarında ilkbahar – yaz sezonu açıldı

At yarışlarında ilkbahar-yaz sezonu çim pist yarışları bugün başladı. Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, “Yeni sezonumuzun tüm yarış camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah şampiyon atlar koşmak nasip etsin” dedi.

At yarışlarında ilkbahar – yaz sezonu açıldı
15.04.2021 22:11
0
A+
A-
At yarışlarında ilkbahar-yaz sezonu çim pist yarışları bugün başladı. Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, “Yeni sezonumuzun tüm yarış camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah şampiyon atlar koşmak nasip etsin” dedi.


At yarışlarında çim üzerinde koşulacak ilkbahar-yaz sezonu bugün yapılan koşular ile start aldı. Veliefendi Hipodromu’nda çimde koşulan Orhan Meker ve Ergin Talay koşularında Gazi Koşusu’na aday olabilecek 3 yaşlı taylar yer aldı.

Sezon açılışında açıklamalarda bulunan Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce, kasım ayına kadar haftada 3 gün yarışların devam edeceğini belirterek, “Bugün bizim için önemli bir gün. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte ilkbahar – yaz yarış sezonumuzu İstanbul’da açıyoruz. Güzel çim koşularımızın başlayacağı heyecanla beklediğimiz günlerimiz geldi.

Özellikle ilkbahar – yaz yarış sezonunda nisan ayından kasım ayına kadar haftanın 3 günü Çarşamba Cuma ve Pazar günleri olmak üzere İstanbul’da yarışlarımız koşmaya devam edecektir. 12 Nisan’da Bursa ve Şanlıurfa’da 13 Nisan’da Adana ve Ankara’da yarış sezonumuzu açtık. Yarın İzmir’de kısmetse açılışımızı yapacağız. Bugün de İstanbul ve Elazığ’da sezonumuzu başlatıyoruz” şeklinde konuştu.

Allah şampiyon atlar koşmak nasip etsin”


Gülerce, yeni sezonun tüm yarışseverlere hayırlı olmasını dileyerek, şu ifadelere yer verdi:


“İlk kez 2 yaşlı taylarımızın koşacağı çim koşularımız bütün atçılarımız için heyecanla beklenen bir sezon. 3 yaşlı taylar için de grup ve klasik koşular dediğimiz her yıl aynı tarihlerde koşulan en önemli yarışları koşmanın zamanında bu başlangıcı oluyor.

Özellikle tay denemeler, kısrak koşuları ve tabii ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına koştuğumuz Gazi Koşusu heyecanla beklediğimiz sezon içerisinde beklediğimiz yarışlarımız olacaktır. Bu yıl 95.’sini koşacağımız Gazi Koşusu’nu 27 Haziran Pazar günü koşacağız. At yarışları bir temaşa sporudur. Yarışseverlerle bir arada aynı heyecanı yaşayarak bu mutluluk daha da katlanır.

HABERLER  Urfalı genç sporcu hedefi 12’den vurdu

Tüm atçılar, jokeyler ve atlarımız bu heyecan içerisinde hepsi duyarlı ve hassas olarak güzel bir birliktelik oluşturuyorlar. Ortamın enerjisini de bütün yarışseverler hissediyorlar. Yaşadığımız pandemi döneminin alınan önlemlerle bir an önce sonlanmasını temenni ediyoruz.

Türkiye Jokey Kulübü olarak pandeminin ilk günlerinden itibaren en iyi önlemleri aldık. Tüm kurallara harfi harfine uyuyoruz. Yeni sezonumuzun tüm yarış camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah şampiyon atlar koşmak nasip etsin.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.