enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Bozova’ya modern mezbaha yapılıyor

BOZOVA’YA MODERN MEZBAHA YAPILIYOR

Bozova’ya modern mezbaha yapılıyor
22.04.2021 09:52
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde modern bir mezbaha yapımı için ilk adım atıldı.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kasapların daha sağlıklı ve modern bir ortamda büyük ve küçükbaş hayvanlarını kesebilmeleri için ilk adım atıldı. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den ilçeye modern bir mezbaha yapılmalarını istemişti.

İkili arasında gerçekleşen görüşmelerin ardından ilçeye mezbaha yapımı için ilk adım atıldı. İş makineleri temel kazma çalışmalarına başladı. Ç alışmaları yerinde inceleyen Bozova Belediye Başkan Vekili Fethi Kılıç, “Öncelikle tüm Bozovalı ve İslam aleminin ramazan ayı mübarek olsun. İlçemizde temel kazma çalışmalarına başlanan modern mezbaha için girişimleri olan başta Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve tüm ekibine teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro ise, "Belediyemizin taleplerini yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ilçemizin her alanda sorunlarının çözüme kavuşması adına çalışan Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERLER  Bozova’da Yarı Olimpik Yüzme havuzu yaz aylarına hazırlanıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.