enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Deva Partisi Şanlıurfa’da düzenli kan bağışına devam ediyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığının “Kanınız DEVA Olsun” sloganı ile başlattığı kan bağışının 2. Dönemi gerçekleştirildi.

Deva Partisi Şanlıurfa’da düzenli kan bağışına devam ediyor
23.04.2021 09:23
0
A+
A-
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığının “Kanınız DEVA Olsun” sloganı ile başlattığı kan bağışının 2. Dönemi gerçekleştirildi.

İlkinin 17 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirildiği kan bağışının ikincisi bu kez Sırrın’da bulunan Kızılay Kan Merkezinde yapıldı. Kan bağışına İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz’ün yanı sıra Haliliye İlçe Başkanı Abdülhamit Karakeçili, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Üyeler ve gönüllüler katıldı.

Başkan Ahmet Tüysüz: “Daha önce DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak başlatmış olduğumuz Kanınız DEVA Olsun kampanyasının Ocak ayında ilkini gerçekleştirmiştik. Bugün ise kan verme periyodumuzu arkadaşlarımız ile birlikte devam ettirdik. Daha önce de söylemiştik; kan vermek pozisyonunda olmak şükrün ve sağlıklı olmanın bir ifadesidir. Bunun kıymetini de bilmek gerekir. Bundan sonra düzenli olarak kan vermeye devam edeceğiz ki, “Kanınız DEVA Olsun”. Katkı sunan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Kızılay yetkilileri ise; stokların iyice azaldığı ve kan bağışının düştüğü şu günlerde rutin olarak gerçekleştirilen kan bağışına çok mutlu olduklarını belirterek, toplumsal farkındalık ve iyilik adına katkı sunmalarından dolayı başta İl Başkanı olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.

HABERLER  HÜDA PAR Şanlıurfa Gençlik Kolları dünyanın ilk üniversitesini gezdi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.