enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Haliliye’de kalıcı eserlerin sayısı artıyor

HALİLİYE’DE KALICI ESERLERİN SAYISI ARTIYOR

Haliliye’de kalıcı eserlerin sayısı artıyor
26.04.2021 09:16
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden semt pazarı ve spor kompleksi inşaatında inceleme yaptı.

başkan Mehmet Canpolat’ın projeleri arasında yer alan Karşıyaka Semt Pazarı ve Spor Kompleksinde çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Canpolat, başkan yardımcısı Mehmet Aslan ve teknik ekiple birlikte Fen işleri müdürlüğünce yürütülen inşaat çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Canpolat, yapımında sona gelinen halı sahada da denetimde bulundu.

Canpolat, ilçedeki kalıcı eserlerin sayısını arttırmaya yönelik çalışmalarının devam edeceğini ifade ederken, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Karşıyaka Mahallemizde halı saha inşaatımız devam ediyor ve bitmek üzere. Cami inşaatımız da devam ediyor. Bunun yanında sosyal tesis, meydan ve semt pazarı devam ediyor. Karşıyaka Mahallemizdeki bu 6 dönüm üzerine kurulu tesisi hızlı şekilde ayağı kaldırıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Her mahallede, her bölgede, kırsalda ve merkezde ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Söz vermiştik durmadan yorulmadan çalışacağız.

Sahada ve vatandaşlarımız ile bir arada olacağız. Sözümüzün üzerindeyiz. Vaatlerimizi ve sözlerimizi teker teker yerine getireceğiz. Şimdiden Karşıyaka Mahallemize ve Haliliye halkımıza hayırlı olsun diyorum. En kısa sürede inşallah buraya bitirip açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Öte yandan 6 bin 320 metrekare alan üzerinde inşaatı devam eden komplekste, semt pazarı, spor tesisi ve tesis binası yer alacak. Tesis içerisinde lavabolar, giyinme odaları, duş alanları bulunurken, bunun yanı sıra zabıta ve muhtar odası da bulunacağı bildirildi.

HABERLER  Büyükşehir’in desteğiyle evleri yenilendi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.