enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5069
EURO
34,9330
ALTIN
2.437,78
BIST
9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da Kısıtlamaya saatler kala vatandaşlar pazara akın etti

KISITLAMA ÖNCESİ VATANDAŞLAR PAZARA AKIN ETTİ

Şanlıurfa’da Kısıtlamaya saatler kala vatandaşlar pazara akın etti
29.04.2021 09:39
0
A+
A-

Pandemi ile mücadele kapsamında uygulanacak olan ve Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 17 günlük ’tam kapanma’ öncesi Şanlıurfa’da vatandaşlar semt pazarlarına akın etti.

Salgın sürecinde vakaların önüne geçilebilmek amacıyla gerçekleştirilecek olan 17 günlük tam kapanma kapsamında vatandaşlar, semt pazarlarına akın etti. Semt pazarlarında vatandaşlar bu kez günlük değil haftalık sebze meyve ihtiyaçlarını karşılamak için yoğunluk oluşturdu.

Kısıtlamaya saatler kala oluşan yoğunluğun daha da artması bekleniyor.

Semt pazarında alışveriş yapan Şevket Demir, "Kısıtlamadan dolayı alışverişimizi biraz daha fazla yapıyoruz. Korona virüs ilk başlarda pek dikkate alınmadı. Bu yüzden Covid-19 vakalarında çok yüksek sayıda vakalar görüldü.

Cumhurbaşkanı olsaydım eğer aynı şekilde tam kapanma kararı verirdim. Ben de bir, iki haftalık aileme yetecek kadar sebze ve meyve alıyorum. İki haftalık alışverişimi yaptım. Artık ondan sonra Allah Rahimdir, Kerimdir” dedi.

Pazarda kısıtlama öncesi semt pazarında alışverişini yapan Mehmet Astürk ise "Bende semt pazarına alışveriş yapamaya geldim. Vatandaşlarımız psikolojik olarak uzun süreli bir kısıtlama gelecek diye burada yoğun bir şekilde alışverişini yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Kaçak yollarla Türkiye’ye geçen 2 kişi yakalandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.