enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5611
EURO
34,7000
ALTIN
2.517,24
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa Valisi Erin Telabyad’da İncelemelerde Bulundu

VALİ ERİN TELABYAD’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şanlıurfa Valisi Erin Telabyad’da İncelemelerde Bulundu
04.05.2021 14:18
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Telabyad’ı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Şanlıurfa’da olduğu kadar Barış Pınarı Bölgesinde de halkın yakından tanıdığı Vali Abdullah Erin, Ramazan’ın manevi ikliminin yaşandığı Telabyad’da halkla buluştu. Telabyad merkezindeki esnafı iş yerlerinde ziyaret eden Vali Erin, hayırlı işler dilediği esnafın talep ve sıkıntılarını dinledi.

Suriyeli vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet ederek sorunlarını dinleyen Vali Erin, Suriye vatandaşları ile yine tercümansız görüştü. Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından ilçede yapımı devam eden hastane inşaatına giden Vali Erin, burada kısa süre önce başlayan ve tamamlanmak üzere olan çalışmaları inceledi.

Bölge gençliğinin talebi olan halı saha ve spor tesisleri inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Erin, akşam saatlerinde ise Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya ve Oğuzhan Erdi Atak, Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, YİKOB, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla Valilikte bir toplantı gerçekleştirerek bölgedeki faaliyetleri değerlendirdi.

HABERLER  İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında can kaybı 219’a yükseldi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.