enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3351
EURO
35,1721
ALTIN
2.245,13
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
14°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Şanlıurfa’da Kısıtlamada hizmet yoğunluğu

KISITLAMADA HİZMET YOĞUNLUĞU

Şanlıurfa’da Kısıtlamada hizmet yoğunluğu
10.05.2021 12:11
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde yürütülen asfalt çalışmaları ile park ve bahçelerde gece vardiyasında yürütülen çalışmaları denetledi.

Sokağa çıkma kısıtlamalarında çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade eden Başkan Canpolat, “Gece, gündüz tam kadro sahadayız” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Emin Aslan ve Mehmet Aslan ile birlikte Bahçelievler bölgesinde başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi.

Çalışmalara ilişkin teknik ekipten bilgiler alan Başkan Canpolat, tam kapanma kısıtlamasından muaf olan esnafla da sohbet etti.

Üst yapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Başkan Canpolat, çalışmaları yürüten işçilerle de görüştü.

Başkan Mehmet Canpolat, beraberindekilerle birlikte daha sonra Ali Şelli Parkına geçti.

Park yenileme çalışmalarını inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Canpolat, incelemelerine ilişkin yaptığı açıklamada,“Haliliye Belediyesi olarak Bahçelievler bölgemizdeyiz.

Tam kapanmayı fırsata çevirelim dedik ve şehrin araç yoğunluğunun olduğu bölgelerde, bir taraftan fen işleri ekiplerimiz asfalt işlemlerine başladılar, bir taraftan da Ali Şelli Parkımızda yenileme çalışmaları başlattık. Haliliye Belediyesi olarak tam kapanma döneminde gerek park bahçe, gerek fen işleri gerek temizlik işleri ve sosyal yardım çalışmalarında hep birlikte tam kadro sahadayız.

Haliliye Belediyesi olarak 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi bu dönemde de emrinde ve hizmetindeyiz.

Daha çok yeşil alanla, asfaltlarla, kaldırımlarla, yeni ışıklandırmalarla inşallah Haliliye’mize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamalarının ardından yakın zamanda çalışmaları tamamlanan Ahmet Yesevi Mahallesindeki Üzüm Parkına geçerek incelemelerde bulundu.

HABERLER  HDP'li eski Suruç belediye başkanı tahliye edildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.