enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3864
EURO
34,9916
ALTIN
2.323,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Baydilli çalışan personeliyle bayramlaştı

BAYDİLLİ ÇALIŞAN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Baydilli çalışan personeliyle bayramlaştı
13.05.2021 12:21
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bayramda görevli olan temizlik işleri ve zabıta müdürlüğü personeliyle bayramlaştı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan Bayramının ilk gününde hizmetlerin aksamaması için çalışan belediye personeli ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Tam kapanma sürecinde olduğu gibi bayramda da sahada çalışan Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret eden Baydilli, hem personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti hem de Ramazan Bayramını kutladı.

Gerek kapanma döneminde gerekse resmi tatillerde vatandaşa hizmeti aksatmamak için her zaman ekiplerin sahada olduklarını kaydeden Başkan Baydilli, zabıta ekiplerinin vatandaşın sağlığı için sürekli denetimler gerçekleştirdiğini, temizlik işleri personelinin de tertemiz bir ilçe için uğraştığını kaydetti.

Baydilli, "Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün bayramın 1. Günü bizlerde personelimizi, ailemiz gördüğümüz için onları ziyaret ederek bayramlarını kutladık.

Bugün birlikte olamadığımız, kucaklaşamadığımız bir bayram olsa da biz ekiplerimizle sahadayız, ilçemiz için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricam bayram ziyaretlerine gitmesinler, bu bayramı evde geçirip telefonla sevdiklerine ulaşsınlar. Daha güzel, sağlıklı günler geçirmek ve yeniden kucaklaşmak için evde kalalım" diye konuştu.

Baydilli bayramlaşma esnasında personelle bir süre sohbet edip şeker ikramında bulunurken kapanma sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

HABERLER  Şanlıurfa'da iş makinesinin lastiğinden kaçak sigara çıktı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.