enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Beşiktaş kazandı, Fenerbahçe Avrupa Ligi’ne gitti

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ’NDE ANTALYASPOR’U MAĞLUP EDEN BEŞİKTAŞ, KUPAYI MÜZESİNE GÖTÜRÜRKEN, BU SONUÇLA FENERBAHÇE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON AVRUPA LİGİ’NDE MÜCADELE ETMEYE HAK KAZANDI.

Beşiktaş kazandı, Fenerbahçe Avrupa Ligi’ne gitti
18.05.2021 22:00
0
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Antalyaspor’u mağlup eden Beşiktaş, kupayı müzesine götürürken, bu sonuçla Fenerbahçe önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.
59. Türkiye Kupası Finali’nde Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini Josef de Souza ve Rosier’in golleriyle 2-0 mağlup ederken sezonu da çifte kupayla tamamladı. Süper Lig’in şampiyon olarak tamamladığı için Şampiyonlar Ligi’ne gidecek olan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı da müzesine götürerek lig 3.’sünün direkt olarak Avrupa Ligi’ne katılmasını sağladı. Ligi 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, lig sıralamasıyla önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanırken, Beşiktaş’ın kupayı kaldırmasıyla birlikte Avrupa Ligi’ne direkt olarak katılacak. 4. sıradaki Trabzonspor da Beşiktaş’ın kupayı kazanmasıyla sezonu erken açmayacak. Lig sıralamasına göre UEFA Konferans Ligi’ne 2. turda başlaması gereken Trabzonspor, Beşiktaş’ın kupayı kazanmasıyla birlikte 3. turdan itibaren Avrupa’da yer alacak. Ayrıca ligi 5. sırada tamamlayan Sivasspor da önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanırken, Yiğidolar, 2. turdan itibaren Avrupa’da yer alacak.

HABERLER  2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri yarın başlıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.