enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5838
EURO
34,7766
ALTIN
2.511,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci domates serasında incelemede bulundu

Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü işbirliğiyle kurulan serada incelemede bulundu.

Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci domates serasında incelemede bulundu
29.05.2021 14:54
0
A+
A-
Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü işbirliğiyle kurulan serada incelemede bulundu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre Dereci ile beraberindekiler, domates hasadına katıldı, Proje Ofisi Koordinatörü Fethi Üncal’dan bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaymakam Dereci, bir süre önce 3 bin metrekare üzerinde kurulan serada domates hasadının başladığını söyledi.

Serada farklı ürünlerin yetiştirileceğini belirten Dereci, “Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü ile birlikte yürüttüğümüz her biri 1000 metrekare 3 seramızda bu yıl domates fidesi ekimi yaptık. Seralardan ikisine salkım birine de yerli domates ekildi. Şu an domatesler olgunlaştı ve satışlara başladık. Sera projesi ile ilçedeki girişimciler için örnek bir çalışma ortaya koyduk. Viranşehir’in kendi sebze ve meyvesini üretmesini temenni ediyoruz. Isıtmalı serada yıl boyunca birçok farklı sebze ve meyve çeşidinin üretimini yapabileceğiz.” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Siverek’te otopark sorunu çözüme kavuşturuluyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.