enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
BIST
8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Eyyübiyeli gençler sınavlara hazırlanıyor

EYYÜBİYELİ GENÇLER SINAVLARA HAZIRLANIYOR

Eyyübiyeli gençler sınavlara hazırlanıyor
03.06.2021 11:18
0
A+
A-

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı Kitap Otağında, Eyyübiyeli gençler için 26-27 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan YKS sınavı öncesi deneme sınavları yapılıyor.

Normalleşme süreciyle birlikte kapılarını, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde gençlere tekrardan açan Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kitap Otağı, sınavlara hazırlanan gençlerin ilgi odağı oldu.

26-27 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan TYT-AYT sınavları öncesi her türlü imkanları seferber eden Eyyübiye Belediyesi, gençlerden de tam not aldı. Sınava girecek gençlere yönelik deneme sınavları yapılırken, deneme sınavlarına katılan gençlere psikolojik destek de veriliyor.

Pandemi sürecinde de tam kapanma döneminde de merkeze kayıtlı gençleri yalnız bırakmayan Eyyübiye Belediyesi, evde çalışan gençlerin deneme sınav kitapçıklarını evlerine kadar götürüp, gençleri deneme sınavlarına tabi tutmuştu. Merkezlerden faydalanan gençler, rahat çalışma koşulları ve sık sık yapılan deneme sınavlarından dolayı ilgililere teşekkür etti.

HABERLER  Tarımsal sulama için bu gece enerji verilecektir
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.