enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Açıksu Caddesi’ne estetik dokunuşlar

AÇIKSU CADDESİNE ESTETİK DOKUNUŞLAR

Açıksu Caddesi’ne estetik dokunuşlar
07.06.2021 13:16
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi koordinesinde başlatılan proje kapsamında kent genelinde görüntü kirliliğine yol açan duvarlara estetik dokunuşlar ile Şanlıurfa’nın hikayesi çiziliyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, duvarlara çizdikleri resimlerle kentin kültürel dokusu ve tarihi gün yüzüne çıkıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Açıksu Caddesi’nde yol genişletme, asfalt, trafik işaretleri, modern kaldırımlar ve ışıklandırma işlemleri tamamlandı. Tamamlanan işlemlerin ardından daha modern bir görünüme kavuşan caddede bulunan duvarlara ise Şanlıurfa’nın tarihi mekanları 3 boyutlu olarak resmediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekiplerinin Açıksu Caddesi’nde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında üzerine yazıların yazıldığı görüntü kirliliği oluşturan duvarlar,

Balıklıgöl, Urfa Kalesi, Türk Bayrağı ve doğa resimleri ile daha güzel bir görüntüye kavuştu. Büyükşehir ekipleri, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktararak görüntü kirliliğinin önüne geçmek ve caddeye estetik bir görünüm kazandırmak için bu tür çalışmaları kent genelinde sürdürdüklerini belirttiler.

Şanlıurfa’da trafik akışının yoğun olduğu Açıksu Caddesi’nde duvarları süsleyen resimlerin estetik bir görünüm kazandırdığını aktaran mahalle sakinleri, duvarlara yazılan yazıların kötü bir görüntü oluşturduğunu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kentin tarihi ve turistik alanlarının resimlerini çizmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HABERLER  Balıklıgöl kısıtlamada yeni evlenen çiftlerin gözdesi oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.