enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Bozova’da Bölgenin en büyük hayvan pazarında çalışmalar devam ediyor

BÖLGENİN EN BÜYÜK HAYVAN PAZARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bozova’da Bölgenin en büyük hayvan pazarında çalışmalar devam ediyor
08.06.2021 18:58
0
A+
A-

Bozova ilçesine bağlı kırsal Yaylak Mahallesi’nde başlanılan bölgenin en büyük hayvan pazarı ile semt pazarının inşaatı devam ediyor. Bölgede incelemede bulunan Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Belediye Meclis Üyesi Ali Ekinci çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçeye bağlı kırsal Yaylak Mahallesi’nde ilkel bir şekilde olan ve yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan geçilmeyen, bölgenin en büyük canlı hayvan ve semt pazarı inşaatında incelemede bulundu.

Aksoy, göreve geldiği ilk günden itibaren hem bölgeye hem de kırsal Yaylak Mahallesi’ne yakışır, daha modern bir canlı hayvan pazarının yapılması için talimat vermişti. Kısa sürede hayata geçirilen projelerde sona doğru yaklaşıldı.

Bölgenin en büyük pazarlarından biri olan Yaylak Hayvan Pazarı, açıldığında bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak.

Yapımında sona doğru yaklaşılan hayvan ve semt pazarında, kış ve yaz dönemlerinde artık vatandaşlar daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapabilecek. Daha önceleri tek alanda hizmet veren pazarda canlı hayvan satış noktaları ayrı, sebze ve meyve yerleri ayrı, diğer ürünler ise ayrı yerlerde satışa sunulacak. Pazarın tamamlanması ile birlikte içerisinde idari bina da hizmete geçmiş olacak.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, mahalledeki esnaftan alışveriş yaparak sohbet etti. Pazarın Kurban Bayramı’ndan önce faaliyete geçmesi bekleniliyor.

HABERLER  Urfalılar sinemada yerli filmleri tercih etti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.