enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Suruç’ta Türkiye birincilerine Cumhuriyet altını

TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE CUMHURİYET ALTINI

Suruç’ta Türkiye birincilerine Cumhuriyet altını
09.06.2021 15:09
0
A+
A-

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, Mola uygulaması ile TÜBITAK 2204-A Lise öğrencileri araştırma proje yarışmasında Türkiye birinciliğini kazanan Suruç Fen Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti. Aktaş başarılarından dolayı öğrencileri Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, Mola uygulaması ile TÜBITAK 2204-A Lise öğrencileri araştırma proje yarışmasında Türkiye birinciliğini kazanan Suruç Fen Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti. Aktaş başarılarından dolayı öğrencileri Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, burada yaptığı açıklamada öğrencileri tebrik ederek, "Türkiye’nin neresinde olursanız olun, istekli, gayretli ve destek gördüğünüz takdirde başarı çok net bir şekilde geliyor. Bunu açık bir şekilde ifade etmemiz lazım” dedi.

Konuşmasında mekanların çok önemli olmadığını belirten Aktaş, “Her şeyden önce başarının temel sebeplerinden birisi gayret. Gayret sonucunda bakınız ki ortaya konulan başarı ortada. Bilimde de birinci olacağız

. Çevrecilikte, şehircilikte, altyapıda ve üstyapı da bütün hizmetlerde biz Suruç’u bir numara yapmak zorundayız ve yapacağız. Yeter ki birlik beraberliğimizi daim kılalım. Bu başarının en büyük göstergesi siz değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hep birlikte başardık. Mola programı öğrencilerde dijital bağımlığın azaltılması, çocukların ve gençlerin sosyal yaşama yeniden yönlendirilecek” ifadelerini kullandı.

Öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Aktaş, “Eğer istenildiği takdirde başarının kolay bir şekilde geleceğini ortaya koymuş oldunuz. Yeter ki isteyelim, azimli olalım. Suruç’tan da başarı çıkar, başka ilçelerden de başarı çıkar. Buradaki temel püf nokta çalışmak, azimli olmak ve istekli olmak’’ ifadelerine yer verdi.

Öğrencilerden Osman Gören, Muhammet Emre Bozkaya, Tuba Çınar konuşmaların ardından MOLA uygulaması ile ilgili sunum yaparken, Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş ise öğrencileri Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.Görüşmede Suruç Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, Fen Lisesi Müdürü Muhittin Bozkaya ve Danışman öğretmen Rümeysa Kuzucu da hazır bulundu.

HABERLER  Şanlıurfa'da Sokağa çıkma kısıtlamasında kimler muaf tutulacak

Suruç Fen Lisesi, psikoloji alanında bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele tematik alanında öğrencilerde dijital bağımlılığın azaltılması, çocukların ve gençlerin sosyal yaşama yeniden yönlendirilmesi projesi ile Türkiye geneli tüm resmi ve özel liseler arasından 14 bin proje, 19 bin öğrenci ve 2 bin 615 okul arasından 12 kategoriden birinci seçilerek Türkiye Birincisi oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.