enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

En baba müze Karaköprü’ye taşınıyor

En baba müze Karaköprü’ye taşınıyor
11.06.2021 17:44
0
A+
A-

Şanlıurfa Valiliği bünyesinde bulunan Müslüm Gürses Müzesi, ilçe belediyesinin girişimleriyle Karaköprü’ye taşınıyor.

Müze şehri olma yolunda ilerleyen ilçeye yeni müzeler kazandırmak isteyen ilçe belediyesi, Şanlıurfalı merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hatırasına açılan müzeyi Karaköprü’ye taşıyor.

Şanlıurfa Valiliği bünyesinde bulunan Müslüm Gürses Müzesi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin girişimleriyle ilçeye taşınarak vatandaşların hizmetine sunulacak. Doğukent Mahallesi’ndeki yaşam park içerisindeki yeni yerine taşınan Müslüm Gürses müzesi, 15 Haziran Salı günü yapılacak olan açılışla hizmete sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli müze şehir olma hedefleri kapsamında yeni bir müzeyi ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Karaköprü ilçemizin tarihi bir geçmişi olmasa da biz ilçemizde farklı nitelikte müzeler açarak burayı adeta bir müze şehir haline getirmeyi istiyorduk. Çok şükür bu yolda da önemli çalışmalara imza attık.

Şanlıurfa Valiliğimiz bünyesinde bulunan ve çok değerli rahmetli sanatçımız Müslüm Gürses’in anısına açılan müzeyi daha etkin hale getirmek için Karaköprü’ye taşımak istedik. Valimize ve müzenin ilçemize taşınmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.

15 Haziran Salı günü müzemizin açılışını gerçekleştireceğiz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Salı günü tüm vatandaşlarımızı yaşam park içerisindeki müzenin açılışına bekliyoruz” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’da otomobil ağaca çarptı: 2 yaralı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.