enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5541
EURO
34,8917
ALTIN
2.436,70
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
33°C

Suruç’taki Arazi sulama kavgasında ölü sayısı 4 oldu

HALİL GÖK

Suruç’taki Arazi sulama kavgasında ölü sayısı 4 oldu
20.06.2021 11:11
0
A+
A-
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde akrabalar arasında arazi sulama nedeniyle çıkan kavgada ölü sayısı 4’e yükseldi.
https://youtube.com/watch?v=IMzzPHz-iOk

Edinilen bilgiye göre kavga, gece saatlerinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı kırsal Akören Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, akraba olan Gök ve Gülek aileleri arasında arazi sulama suyu nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Halil ve Kavas Gök hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.

Ölü sayısı 4’e yükseldi

Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa merkezdeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mustafa Gök ve Reşat Gülek de tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Kavga nedeniyle kırsal mahalleye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, hastanelerde ise polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı.

8 kişi gözaltına alındı

Jandarma ekipleri, kavgaya karışan kişileri belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucu 8 kişi gözaltına alındı.

Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERLER  Şanlıurfa’da Yavru serçeyi demir korkuluktan itfaiye kurtardı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.