enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da Milli bilek güreşçi, Bakan Varank ile yapacağı maçı heyecanla bekliyor

Türkiye şampiyonu milli bilek güreşçi şampiyonu Abdulsamet Ocakoğlu (20), GAP Bölgesi Turizm Tanıtım ve Markalaşma Projesi kapsamındaki “Mezopotamya” markasının tanıtım toplantısı için yarın Şanlıurfa’ya gelecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile maç yapacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Şanlıurfa’da Milli bilek güreşçi, Bakan Varank ile yapacağı maçı heyecanla bekliyor
26.06.2021 09:35
0
A+
A-
Türkiye şampiyonu milli bilek güreşçi şampiyonu Abdulsamet Ocakoğlu (20), GAP Bölgesi Turizm Tanıtım ve Markalaşma Projesi kapsamındaki “Mezopotamya” markasının tanıtım toplantısı için yarın Şanlıurfa’ya gelecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile maç yapacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Genç milli sporcu Abdulsamet Ocakoğlu, AA muhabirine, 5 yıldır bilek güreşiyle profesyonel olarak uğraştığını, Türkiye şampiyonluğu ve Avrupa üçüncülüğü bulunduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Babalar Günü etkinliği kapsamında video konferans yöntemiyle görüştüğünü dile getiren Ocakoğlu, etkinlikte Erdoğan’a branşından ve derecelerinden bahsettiğini anlattı.

Kendisiyle bilek güreşi yapmak istediğini söylediği Erdoğan’ın, “Abdulsamet ben öyle kuvvetli değilim, Mustafa Varank’ın o tür kabiliyetleri var. Seni onunla karşı karşıya getirelim.” dediğini ifade eden Ocakoğlu, kente yarın gelecek olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile maç yapacaklarını söyledi.

“Bakanımızın bileğini bükeriz inşallah”

Şanlıurfa’nın çok özel ve güzel bir gösteri maçına ev sahipliği yapacağını belirten Ocakoğlu, şöyle konuştu:

“Bakanımız Mustafa Varank yarın Şanlıurfa’ya geliyor ve inşallah bilek güreşi maçımız olacak. Yarınki maçta Cumhurbaşkanı’mızın da izniyle, bakanımızın bileğini bükeriz inşallah. Herkesi bu maçı izlemeye davet ediyorum. Bakanımızın bu tür konularda yetenekli olduğunu çok duydum. Ben bütün hazırlıklarımı yaptım. Yarını bekliyorum. En az şampiyonalar kadar içimde heyecan ve sevinç var.”

Ocakoğlu, Bakan Varank’ın yanı sıra Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile de bilek güreşi yapacağını söylerken, aynı programa katılması beklenen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile de karşılaşmak istediğini dile getirdi.

Bilek güreşinde yetenekli ve başarılı olan sporcu arkadaşlarının gerçek gücünü temsil etmek istediğini vurgulayan Ocakoğlu, gençlere değer veren Bakan Varank ile Vali Erin’e teşekkür etti.

HABERLER  TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta haftanın hakemleri belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.