enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Teniste Göbeklitepe Büyükler Yaz Kupası sona erdi

Teniste Şanlıurfa’da düzenlenen Göbeklitepe Büyükler Yaz Kupası Turnuvası, final maçlarıyla tamamlandı.

Teniste Göbeklitepe Büyükler Yaz Kupası sona erdi
26.06.2021 15:36
0
A+
A-
Teniste Şanlıurfa’da düzenlenen Göbeklitepe Büyükler Yaz Kupası Turnuvası, final maçlarıyla tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından belediyenin tesislerinde organize edilen şampiyonaya, 22 ilden 130 sporcu katıldı.

Turnuvada tek erkeklerde Mustafa Sancaklıoğlu şampiyon olurken, çift erkeklerde ise Mehmet Onur Turgut ve Mustafa Sancaklıoğlu ikilisi kupaya uzandı.

Tek kadınlarda birinciliği Zeynep İlker elde ederken, çiftlerde ise Zeynep İlker-Pelin Çolak ikilisi ilk sırayı aldı.

Maçların ardından düzenlenen törende konuşan Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, daha önce görev yaptığı kentte yüzlerce Şanlıurfalı gencin spor yaptığını görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Büyük bir genç nüfusu olan Şanlıurfa’nın bütün spor branşlarında sporcu yetiştirecek bir altyapıya sahip olduğunu aktaran Kuş, “İnşallah gelecekte buralardan başarılı tenisçiler çıkacağına inanıyorum. Biz sporun ve sporcunun her türlüsünü seviyoruz, bu nedenle gönülden destek oluyoruz. Bu tesislerin ve turnuvanın yapılmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise 130 sporcunun turnuvada yarıştığını belirterek, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’a ve tüm sporculara teşekkür etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise daha önceleri zengin sporu olarak algılanan tenisin artık ülkenin her noktasında oynandığını ve turnuvalar düzenlediklerini söyledi.

Tarihin sıfır noktasından tüm dünyaya ulusal bir turnuva ile seslendiklerini aktaran Durmuş, turnuvanın yapılmasına katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına teşekkür etti.

Konuşmaları ardından dereceye giren sporculara kupaları verildi.

HABERLER  U19 Süper Ligi 13. Hafta: Fenerbahçe: 4 - Kayserispor: 3
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.