enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,6103
EURO
34,8380
ALTIN
2.502,22
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa’da bir grup öğretmen sosyal medyadan düzenledikleri kampanyayla okullarına kütüphane kazandırdı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde grup öğretmen sosyal medya üzerinden düzenledikleri kampanyayla okullarına kütüphane kazandırdı.

Şanlıurfa’da bir grup öğretmen sosyal medyadan düzenledikleri kampanyayla okullarına kütüphane kazandırdı
01.07.2021 15:17
0
A+
A-
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde grup öğretmen sosyal medya üzerinden düzenledikleri kampanyayla okullarına kütüphane kazandırdı.

Suruç Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırsal Gölen Mahallesi’nde bulunan Gölen İlkokulu ve Ortaokulu’nda görevli öğretmenler, sosyal medya üzerinden “Okulumuzun kütüphanesi var ama kitapları yok, sende bir kitapla destek olmak ister misin” sloganıyla bir kampanya başlattı.

Kampanyanın ilgi görmesi üzerine okula ülkenin dört bir yanından posta yoluyla çok sayıda kitap gönderildi.

Kampanya sürecinde öğretmenlerin kişisel çabalarıyla kütüphanede kullanılmak 28 masa, 30 sandalye, bir fotokopi makinesi, 12 koltuk ve 8 puf boyama malzemeleri de temin edildi.

Boyanan duvarları, yenilenen rafları, masa ve sandalyeleriyle oluşturulan tam donanımlı kütüphanenin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Özdemir, kütüphanenin okula kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öğretmenlerden Elif Arslan da böyle bir kütüphaneyi okullarına kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “İlķ görev yerimizde önemli bir projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Kampanyaya destek veren tüm bağışçılarımıza, sesimize kulak veren herkese şahsım ve arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılışın ardından kütüphanenin yapılmasında emeği geçen öğretmenlere teşekkür belgesi verildi.

Bu arada okulun öğretmen ve idarecileri makamında kabul eden Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş da öğretmenleri tebrik etti, kütüphaneye destek verenlere teşekkür etti.

HABERLER  Şanlıurfa'da eğitim enstitüsü kuruluyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.