enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,8507
ALTIN
2.485,62
BIST
9.553,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi Devam Ediyor

Şanlıurfa’da Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi Devam Ediyor
02.07.2021 17:55
0
A+
A-
Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde ilimizde bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle, Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından hazırlanan ve Concern Worldwide Türkiye Temsilciliği ile ortak yürütülen Geleceğimiz Sokakta Kaybolmasın Projesi eğitici aktiviteleriyle devam ediyor.


Proje faaliyetleri kapsamında 60 öğrenciye Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi yan tarafında bulunan arkeoparkta arkeolojik kazı çalışması yaptırıldı. Kazı çalışması yapan öğrencilere kültür değerlerimizin önemi, kazıda bulunan yapının yapılma ve yıkılma tarihleri ile burada yaşayan insanların özellikleri, arkeolojik kazılar sayesinde bir toplumun sosyo-kültürel tüm özellikleri hakkında bilgiler verildi.


Faaliyetlerin devamında Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Emine Teker, Öğretim Görevlisi Ayşe Özçınar ve alanında uzman eğiticiler ile birlikte çocuklara yaratıcı drama, sanat ve terapi eğitimleri verildi.


Sosyal mesafe kuralları ve her türlü COVID-19 tedbirleri alınarak düzenlenen eğitici aktivitelere katılan çocuklar, böyle bir etkinlik içerisinde bulunmaktan ve yeni şeyler öğrenmekten mutlu olduklarını söylediler.

HABERLER  Şanlıurfa Barosu: Sorumluların peşini hiçbir şekilde bırakmayacağız
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.