enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

“Bitlis Nemrut’tan Adıyaman Nemrut’a Pedallıyoruz” ekibi Takoran Vadisi’ni gezdi

“Bitlis Nemrut’tan Adıyaman Nemrut’a Pedallıyoruz” ekibi Takoran Vadisi’ni gezdi
07.07.2021 15:07
0
A+
A-
Vangölü Aktivistleri Derneğince düzenlenen “Bitlis Nemrut’tan Adıyaman Nemrut’a Pedallıyoruz” projesi kapsamında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine gelen 50 bisikletçi, Takoran Vadisi’ni gezdi.

Proje kapsamında dün bölgeye gelen bisikletçiler, bölge halkının “saklı cennet” olarak tanımladığı Takoran Vadisi’ni Siverek Belediyesi’ne ait tekneyle gezdi.

Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, AA muhabirine, Takoran Vadisi’nin eşsiz ve özel bir yer olduğunu söyledi.

Takoran Vadisi’nin markalaştırma çalışmaları kapsamına alınacağını belirten Özel, şöyle konuştu:

“Baraj göleti ve barajın doldurduğu suyla eşsiz güzelliğe sahip bir vadi. Van Gölü’nde yüzüyorduk, burada da yüzelim istedik. Gerçekten su farkı var ki çok beğendik ve serinledik. Takoran Vadisi’ni de bu etkinliğimizin bir parçası haline getirmek istiyoruz, çünkü markalaştıracağımız her iki Nemrut arasındaki yolda bu tür özel yerleri gezip parkura dahil ediyoruz. Burası da özel bir yer, herkesi buraya davet ediyoruz. Mutlaka görülmesi gereken bir yer.”

Bisikletçilerden Ferhat Orak ise Takoran Vadisi’nin eşsiz güzellikte bir yer olduğunu belirterek, herkesin görmesini tavsiye etti.

Sefa Örek de birçok tarihi ve turistik alanı gezdiğini ancak Takoran Vadisi’ne hayran kaldığını belirtti.

HABERLER  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanının oğluna yapılan silahlı saldırıda yeni gelişmeler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.