enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 2023’e yönelik hazırlıklarımızı en güzel şekilde sürdürmek

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 2023’e yönelik hazırlıklarımızı en güzel şekilde sürdürmek
07.07.2021 21:05
0
A+
A-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir taraftan toplu konutla bu inşaatlarımızı devam ettireceğiz diğer taraftan insanımızın ihya edilmesinin adımlarını atacağız. Hedefimiz 2023’e yönelik hazırlıklarımızı en güzel şekilde sürdürmektir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Saraycık TOKİ Konutları’nda TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni’nin ardından Sincan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Erdoğan, belediye önünde kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Düzenlenen törenle 1 milyonuncu konutun anahtarının teslim edildiğini hatırlatan Erdoğan, yeni konutların inşasına devam edileceğini belirtti.

New%20folder%20(10)%2Ferdogan sincan2

İktidarlarının inşa ve ihya iktidarı olduğunu söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“Bir taraftan toplu konutla bu inşaatlarımızı devam ettireceğiz, diğer taraftan insanımızın ihya edilmesinin adımlarını atacağız. Hedefimiz 2023’e yönelik hazırlıklarımızı en güzel şekilde sürdürmektir. Bu konuda özellikle Ankara’ya yönelik adımlarımız büyük önem arz ediyor, başkentimizi yeniden ehil ellere teslim etmenin gayreti içerisinde olacağız. Ben Sincan’a inanıyorum, Sincan’a güveniyorum. Zira sizler son yerel seçimlerde, milletvekilliği seçimlerinde sandıkları patlattınız. Sandıkları patlatarak mesajınızı verdiniz.”

Vatandaşlara, “2023’te de bu mesajı vermeye hazır mıyız?” diye soran Erdoğan, “Evet.” karşılığını almasının ardından, “Öyleyse durmak yok.” dedi.

Bir vatandaşın, “Reis sana canımız feda.” diyerek kendisine seslenmesi üzerine Erdoğan, “Benim de canım bu millete feda, bu vatana feda. Çalışmalarımızı da inşallah bu şekilde sürdüreceğiz.” karşılığını verdi.

Çok dedikodular üretildiğine işaret eden Erdoğan, işlerini yapmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

New%20folder%20(10)%2Ferdogan sincan3

Zonguldak ve Sakarya’da gerçekleştirilen toplu açılış törenlerine değinen ve yapımı tamamlanan eserler hakkında bilgi veren Erdoğan, “Bu hafta cuma günü Allah nasip ederse Diyarbakır’dayız. Diyarbakır’da da birçok açılış töreni yapacağız. Bir gün batıda, bir gün doğuda, güneydoğuda, bir gün kuzeyde Karadeniz’de, bir gün güneyde Akdeniz’de, bir gün İç Anadolu’da durmak yok.” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa’da bir hafta boyunca yağmurlu hava etkili olacak!

Erdoğan, çok çalışacaklarını, milletin kendilerini sevdiğini, kendilerinin de millete aşık olduğunu ifade etti.

“Aşkınan koşan yorulmaz.” dediklerini hatırlatan Erdoğan, “Aşkınan koşuyoruz ve yorulmayacağız.” dedi. Vatandaşların, “Gençlik seni çaya bekliyor.” demesi üzerine Erdoğan, gençlere çay hediye edeceğini söyledi.

Kısa bir süre önce NATO Zirvesi’nde olduğunu hatırlatan Erdoğan, “NATO Zirvesi’nde dünya liderleriyle görüşmelerimizi yaptık. Bu görüşmelerle birlikte adımlarımızı da attık.” dedi.

Partililerden kapı kapı dolaşmalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gittikleri evlere selamlarını götürmelerini söyledi.

Erdoğan, “Şunu da unutmayın, biz bu milletin efendisi değil, hizmetkarıyız. Bize gurur, kibir yakışmaz, biz tevazu ehliyiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.