enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5643
EURO
35,0187
ALTIN
2.435,57
BIST
9.760,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C

Şanlıurfa Valisi Erin’den Kurban Bayramı mesajı

Şanlıurfa Valisi Erin’den Kurban Bayramı mesajı
19.07.2021 07:48
0
A+
A-
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erin, mesajında, Kurban Bayramının bir ibadet olduğu kadar toplumu yakınlaştıran bir vecibe olduğunu belirtti.

İslam aleminin Kurban Bayramını kutlamaya hazırlandığını ifade eden Erin, şunları kaydetti:

“Tüm dünyada etkisi devam eden koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması çerçevesinde idrak ettiğimiz Ramazan Bayramının ardından Kurban Bayramını bu ayın başından itibaren hayata geçirilen normalleşme süreciyle özlediğimiz şekilde yaşayacağız. Siz değerli Şanlıurfalı kardeşlerimden özellikle istirham ediyorum ki bu bayram birbirimize daha yakın olma imkanına rağmen bayramlaşmak amacıyla bir araya gelinen her alanda salgın tedbirleri olan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim.

Bayram münasebetiyle bir araya geldiğimiz dost ve akrabalarımızı, salgına karşı mücadelede en etkili yöntem olan aşı konusunda ikna etmeye çalışalım. Bayram tatili süresince hastanelerimizde randevusuz aşı imkanımız devam edecektir. Ülkemiz aşılanma ortalaması yüzde 60’ın üzerindeyken Şanlıurfa/nın yüzde 30 civarında kalmasının, millet olarak bizlere yakışan bir durum olmadığını üzülerek belirtmek istiyorum.

Yine mübarek bayram vesilesişld başta sağlık teşkilatımız olmak üzere, güvenlik, temizlik, trafik konularında da her türlü tedbiri kamu kuruluşlarımız ve yerel yönetimlerimizle koordinasyon içerisinde almış bulunmaktayız. Kurban kesim yerlerinin dışında kurban kesilmemesi, kesim yerlerinin bir ibadet şuuru ve bilinciyle kullanılması, çevreyi kirletecek davranışlardan kaçınılmasını özellikle rica ediyorum.”

HABERLER  Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'dan Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.