enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5227
EURO
34,8378
ALTIN
2.427,14
BIST
9.689,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

SEO Nedir ? Nasıl Yapılır ?

SEO Nedir ? Nasıl Yapılır ?
21.07.2021 15:28
0
A+
A-

SEO yani Arama Motoru Optimizasyonu onlarca farklı dalı ve yüzlerce hatta binlerce detayı olan uçsuz bucaksız bir dijital pazarlama türüdür. SEO türünde pazarlama çalışmaları uzun vadeli , düşük maliyetlidir bu yüzden reklam yerine tercih edilir . Her ne kadar dönüşüm elde etmeye başlangıç süresi reklama göre çok daha uzun vadeli olsa da maliyet ve kalıcılık sebebiyle işletmelerin tercihi SEO çalışmalarıdır.

SEO Nasıl Yapılır ?

SEO çalışmaları planlı , programlı yapılmalıdır. Planlı ve programlı olmayan SEO çalışmaları bir başarı verse de kalıcılık zayıf olmaktadır. Planlı işleyen , sürekli takip ve işlem gerçekleştirilen SEO çalışmalarının başarısız olma ihtimali çok düşüktür.

Bu nedenle bu türden çalışmaları bir SEO ajansı veya SEO Hizmeti veren bir uzmandan almalısınız.

1 – Yol Haritası ve Strateji

SEO Çalışmasına başlanmadan önce hedefler , bütçe , planlar, yönetim , süreç işleyişi hakkında detaylı analizler yapılmalı ve bu analizlere bağlı olarak stratejiler oluşturulmalıdır.

2 – İçerik Yazımı ve Geliştirmesi

SEO Çalışmalarının olmazsa olmazı içeriktir. Unutmayın ki içerik kraldır. İçerikleri alanında uzman yazarlardan yardım alarak yazdırmalısınız. Google semantik ve LSI değere sahip içeriklere bayılır.

3 – Teknik SEO

Web sitenizdeki alt yapı çalışmalarını düzenli ve güncel tutmalısınız. Sürekli güncellenen Google algoritma yayınlarından faydalanarak web sitenizi güncel tutun , eskimiş web site filtresine takılmayın. Bu sayede daha fazla trafik çekmek için güncel olduğunuzu , yeni içerikler ürettiğinizi Google’a gösterin.

4 – Site İçi SEO

SEO Beyaz SEO Ajansı’nın uzmanlık alanı olmakla beraber SEO’nun olmazsa olmazıdır. Site içi SEO olmadan bir başarı elde edilemez , edilse dahi kalıcılığı zayıf olur ve SERP etkisi gösteren güncellemeler ile otorite sarsırılır.

HABERLER  Twitter'da düzenleme butonu geliyor

5 – Site Dışı SEO

Site içi SEO işlemlerinin sonrasında kaliteli bir alt yapıya , içerik dizinine sahipseniz son aşama sizin için site dışı SEO olacaktır. Çünkü site dışı SEO aciliyeti olmayan , organik bir şekilde oluşması gereken bir ağdır.

SEO Hizmet Almak Mı İstiyorsunuz?

Eğer performans garantili , alanında uzman , başarısı kanıtlanmış bir ajanstan veya uzmandan hizmet almak isterseniz hemen bizimle iletişime geçin. Web sitenize , projenize özel olarak ürettiğimiz strateji , yol haritaları ile sizi en doğru başarıya ulaştırmak için gün ve gün çalışalım. https://seobeyaz.net/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.