enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da Kovid-19’a karşı aşılama oranının artırılması için toplantılar düzenleniyor

Şanlıurfa’da Kovid-19’a karşı aşılama oranının artırılması için toplantılar düzenleniyor
28.07.2021 14:30
0
A+
A-
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılama oranının arttırılması için toplantılar düzenlenmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Yardımcısı ve Siverek Kaymakamı Vekili Mustafa Akın, Bahçelievler Mahallesi’ndeki Mehmetçik İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda merkez ve kırsalda bulunan okul idarecileriyle bir araya geldi.

Toplantıda öğrencilerin ailelerinin aşıya teşvik edilmesi ele alındı.

Akın toplantıda yaptığı konuşmada, aşılanan kişi sayısını arttırmanın önemini vurguladı.

Siverek’te vaka sayısının temmuz ayında çok fazla arttığını belirten Akın, “Vaka sayısında yukarı yönlü ve hızlı bir artış olduğunu, bunun yanında hastaneye yatışlarda ise 5 kat artış olduğunu görüyoruz. Bu noktada aşılamanın önemi bir kat daha artıyor. Koronavirüs ile mücadelede en etkili silahın şu aşamada aşı olduğunu görüyoruz. Bu konuda siz değerli öğretmenlerimizin de mücadeleye destek vermenizi istiyoruz. Öğrencilerinizin velileriyle yaptığınız görüşmelerde aşıya teşvik edin ki çocuklarımız eğitimlerine devam edebilsin.” dedi.

Akın’ın konuşmasının ardından söz alan öğretmenler, aşılama oranın arttırılmasına yönelik önerilerde bulundu.

Öğretmenlerin aşıyla ilgili sorularını ise İlçe Sağlık Müdürü Osman Güzen cevapladı.

HABERLER  Şanlıurfa'daki kazada ölenlerin kimliği belli oldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.