enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3397
EURO
35,1220
ALTIN
2.241,18
BIST
8.904,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
16°C
Şanlıurfa
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
14°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Çok Bulutlu
15°C

30 Mahalle Muhtarı Urfa’nın Sorunlarını dile getirmek İçin AK Parti’ye Çıkarma Yaptı

30 Mahalle Muhtarı Urfa’nın Sorunlarını dile getirmek İçin AK Parti’ye Çıkarma Yaptı
05.08.2021 10:05
0
A+
A-

Haliliye ilçesindeki 30 mahalle muhtarı, yaşadıkları sorunları dile getirmek ve çözüm bulmak için AK Parti il Başkanlığına çıkarma yaptı.


Muhtarlar adına açıklama yapan Çamlıdere Muhtarı Halit Kaya, yaşadıkları sorunları AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve ilgililere iletmek için geldikleri söyledi.


2 temel konuda ciddi sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Kaya,”Bugün Şehir Çöplüğü ve DEDAŞ ile ilgili yaklaşık 30 mahalle muhtarımız ile birlikte AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile bir görüşme gerçekleştirdik. Çok verimli bir görüşme oldu, il başkanımız ve mahalle muhtarlarını dinledi.

Zeynep Başkanla da bir görüşme gerçekleştirdi. Çöpün taşınmasına yönelik yapılan çalışmanın durulduğu durdurulduğunu söyledi. Biz de bu durumda mahalle sakinlerimize gereken bilgiyi vereceğiz. DEDAŞ konusunda da bu işi takip edeceğini söyledi. Biz de vatandaşlarımız adına il başkanımıza ve ilgililere teşekkür ediyoruz.”dedi.

HABERLER  İllere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayıları açıklandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.