enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3410
EURO
35,0620
ALTIN
2.238,57
BIST
8.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Eyyübiye’de devasa eserler bir bir yükselmeye devam ediyor

05.08.2021 12:09
0
A+
A-
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden toplam 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden toplam 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Bir yandan sosyal belediyecilik çalışmaları, diğer yandan katılımcı belediyecilik anlayışla her gün esnaf ve vatandaşlarla iç içe olan Başkan Kuş, kalıcı eserler ile de kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor. Temeli geçtiğimiz aylarda atılan Süleymanşah Gençlik Merkezindeki çalışmaları yerinde inceleyen ve ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kuş, toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleymanşah Gençlik Merkezinin kısa süre içinde bölge gençliğinin hizmetinde olacağını vurguladı. İçerisinde; bilgisayar, resim, el sanatları, halk oyunları, bilişim, müzik, ahşap oymacılığı, hat sanatı, kütüphane, konferans salonu, spor salonu ve çevre birimleri bulunan 2200 metre karelik alanı kapsayan ve toplamda 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik Merkezinin önümüzdeki aylarda hizmete açılacağı belirtildi.

Her platformumda gençlerimizi çocuklarımızı ve evlatlarımız önemsediğimizi ifade ediyoruz. Eyyübiye İlçemiz gençliğin ziyadesi ile fazla olduğu bir ilçe. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan İlçemiz. Süleyman Şah Gençlik merkezimizin aylar önce temelini atmıştık. Hızlı bir şekilde yükseldiğine şahitlik ediyoruz ve inşallah birkaç ay içerisinde halkımız ve vatandaşlarımız ile açılışını gerçekleştireceğiz.  Bu bölgede gençlerimizin sosyal donatı alanı yok, ders çalışabilecekleri alanlar yok, fiziki ortamlar neredeyse sıfır. O yüzden bu bölgemizi önemsedik. ilkini burada yapıyoruz ve en kısa sürede hizmete sunacağız ve buradaki evlatlarımıza katkı sunacağız.

Yine fizibilite ve yer çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdiğimiz Akabe bölgemizde de bir gençlik merkezi yapacağız. Hedefimiz kalan süremiz içerisinde en az iki gençlik merkezimizi Eyyübiye’ye kazandırmak. İnşallah Cenab-ı Mevlam bizlere o günleri görmeyi nasip eder. Şimdiden Süleyman Şah gençlik Merkezimiz hayırlı olsun inşallah.

HABERLER  Sel sonrası Suruç-Akçakale yolu ulaşıma kapandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.